Molnväxlar

Få kontroll på kostnaderna med rätt företagsabonnemang.
Dialect NorWall

Molnväxlar

Vi gör det enkelt att arbeta smart 

Med vår molnväxel Unified är du alltid tillgänglig på dina villkor och kan hänvisa dina samtal till rätt person om du inte har möjlighet att svara. 

I molnväxeln ingår all växelfunktionalitet som förhindrar att viktiga samtal missas. För vad kostar egentligen ett missat samtal för din verksamhet? 

Växeln innehåller funktioner som gör det lätt att anpassa och hantera spontana möten som dyker upp. 

Du kan enkelt administrera din anknytning i appen. Du väljer själv när du är tillgänglig för samtal. Sitter du upptagen i möte eller ett annat samtal kan du välja om samtalet ska gå vidare till en kollega eller så får inringaren valet att bli uppringd. 

Vill du hellre svara via en Softphone klient i din dator, eller en fast telefon går det rika bra. En av de många finesser som finns är att varje användare själv väljer vilken enhet som passar bäst. 

Operatörsoberoende

Olika yrkesroller behöver arbeta på olika sätt, på kontoret och utanför.  Med en molnväxel lösning säkerställer vi att du kan jobba bäst där du är och att du kan blanda operatörer. Det finns inga begränsningar att växa i vår lösning. 

Arbeta effektivare med större tillgänglighet 

I vår molnväxel lösning hittar du som kund alla funktioner du behöver och förväntar dig av en modern molnväxel.  

Röstbrevlådor, hänvisnings-meddelanden, svarsgrupper, snabbval, samtal väntar och mycket mer därtill. Det hjälper dig att öka servicegraden till dina kunder, liksom konkurrenskraften för ditt företag. 

Kontroll på dina kostnader 

Unified fungerar som en telefonitjänst i molnet. Detta betyder att du slipper dyra investeringar i hårdvara och betalar istället en låg månadshyra. Dina telefonikostnader blir också mer förutsägbara och lätta att kontrollera.  

Stabil och trygg växellösning 

Dialect har många års erfarenhet av att hitta lösningar för små och medelstora företag. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd och trygg med ditt val.  Vi erbjuder dig en säker och stabil lösning med hög tillgänglighet och i snitt 99.9% plattformstillgänglighet. 

Dialect säkerställer alltid att du kommer igång då lösningen levereras med någon av våra duktiga tekniker och skulle du behöva hjälp finns vår support tillgänglig för att hjälpa dig till rätta. 

Dialect - Abonnemangsanalys

VI PÅ DIALECT NORWALL

Dialect Norwalls består idag av 23 personer och arbetar med långa relationer och sunda
affärer på en lokal marknad i Stockholm, Täby, Uppsala, Norrtälje och Östhammar.

OM FÖRETAGET

Dialect är ett mångfaldigt
företag med bred kompetens
inom många olika områden:

• Mobiltelefoni
• Växellösningar
• Fast telefoni
• Konferenslösningar
• IT-support
• Hosting
• Programutveckling
• Integrationer
• Connected Car