Lediga jobb Uppsala

DU

Har du en bakgrund som företagssäljare eller känner att det är dags för din nästa utmaning i karriären?

Har du ett genuint teknikintresse, samtidigt som du har både energi och engagemang och vill alltid leverera den bästa lösningen för kunden? Då har vi möjligheten för dig!

Rollen

I rollen som företagssäljare arbetar du med införsäljning av företagets lösningar inom IT och Telefoni till såväl nya som existerande kunder i Uppsala. Du kommer att utgå ifrån kontoret i Uppsala och genomföra resor till kunder i hela regionen.  I din roll äger du hela affären från start till slut, från att etablera kontakt med kunder, kundbesök till godkänd offert. Inledningsvis kommer en stor del av ditt arbete att fokusera på nykundsbearbetning i regionen samt även införsäljning av fler lösningar till redan existerande kunder. Kunderna finns representerade i alla branscher. Du kommer att tillhöra ett team om ca 20 personer som består av både företagssäljare och tekniker och tillsammans har ni ett nära samarbete i det dagliga arbetet.

På Dialect erbjuder vi:

En trevlig arbetsplats med spännande framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetar är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Du blir en del av en företagskultur som präglas av kundfokus och affärsmannarskap, chans att självständigt bygga och utveckla din roll som företags-säljare på ett företag med ett starkt och tydligt kunderbjudande och där man trivs tillsammans med sina kollegor. Möjlighet att jobba med marknadens senaste produkter och tjänster. Goda lönevillkor.

Din profil

För att passa in i rollen som företagssäljare ser vi gärna att du har erfarenhet som företagssäljare gärna inom IT eller telefoni sedan tidigare, men det är inget krav. Du har ett teknikintresse, är engagerad och energisk som person samt vill alltid leverera den bästa lösningen för kunden. Vidare är du driven och utåtriktad som person och trivs med att kunna kombinera självständigt arbete med arbete i team. Gärna erfarenhet från uppsökande försäljning och att du är målinriktad för att uppnå din budget. Du är bekväm med att presentera dina lösningar för våra kunders beslutsfattare som VD och annan ledande personal. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och som person tror vi att du har mycket energi och är prestationsorienterad. Vi tror även att du trivs i en ansvarstagande roll och har lätt för att ta kontakt med nya människor, skapa förtroende och bibehålla långsiktiga relationer. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Upplysningar

Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så vi vill gärna ha in din ansökan redan idag!

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Marcus Wallgren på telefon 010-601 34 03 eller via e-post: marcus.wallgren@dialect.se

VI PÅ DIALECT NORWALL

Dialect Norwalls består idag av 23 personer och arbetar med långa relationer och sunda
affärer på en lokal marknad i Stockholm, Täby, Uppsala, Norrtälje och Östhammar.

OM FÖRETAGET

Dialect är ett mångfaldigt
företag med bred kompetens
inom många olika områden:

• Mobiltelefoni
• Växellösningar
• Fast telefoni
• Konferenslösningar
• IT-support
• Hosting
• Programutveckling
• Integrationer
• Connected Car